BodyRiverYoga
är en tantrisk yogastil som förenar det feminina yogautövandet i tilllåtelse med djup hängivenhet och hyllar devisen “kroppen är mitt tempel”. BodyRiver Yoga använder yogaställningar (asanas), andning (pranayama) och ljudvibration (mantrasång/chanting) som en väg till självkännedom och medvetenhet. Andra vägar och övningar som utövas i yogaklassen är beroende av yogaläraren och hennes unika fokus och kunskaper. Varje lärare tar med sin speciella inspiration och guidning in i yogan. Av den anledningen är ingen yogaklass den andra lik.
BodyRiver Yoga är inte en yogastil som bygger på färdiga program eller inlärningsmetoder. Magin med BodyRiver Yoga är just att varje lärare tillåts uttrycka sin egen energi och talang i sin undervisning. Detta skiljer tydligt BodyRiver Yoga från andra yogaformer. Det finns inget rätt eller fel. Varje lärare tillför sin själs avtryck och vision av vad BodyRiver Yoga är och därför är det viktigt att du som yogautövare hittar “din” lärare som ger rätt resonans och vibration. BodyRiver Yoga uppmanar och inbjuder till att du lyssnar till din kropp och din inre röst i förståelse över att det är just där utveckling och växande kan ske.

Varje yogaklass är 2 timmar långt för att kroppen och själen ska hinna hitta fokus och lugn. Det är dina timmar och du utnyttjar dem på det sätt som känns bäst för dig med guidning och hjälp av yogaläraren.

Välkommen till en yoga där det är högt i tak och där det finns stor acceptans för att vi alla är olika och därför helt perfekta precis som vi är!

BOKA PASS